28 Jornades de Dret del Treball i de Seguretat Social

16 i 17 de març de 2023. Hotel H10 Imperial Tarraco

28 Jornades de Dret del Treball i de Seguretat Social

16 i 17 de març de 2023. Hotel H10 Imperial Tarraco

Tornen les Jornades de Dret del Treball i de la Seguretat Social i ho fan en un any molt especial per al Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, i és que aquest 2023, els col·legiats i col·legiades celebrem els 50 anys de la constitució del nostre Col·legi. És per això que, al llarg d’aquest any, tindrem molt present aquesta efemèride en tot allò que fem, perquè aquest 50è aniversari ens parla de la nostra història, però també, ens fa pensar en el nostre futur i en les accions que hem de fer per aconseguir que el Col·legi de Graduats Socials de Tarragona continuï sent un espai de referència i de trobada per als professionals del dret laboral.
Com sempre, i sota la inestimable direcció de l’Excma. Sra. Rosa M. Virolés, magistrada del Tribunal Suprem i presidenta de la Sala Quarta, tindrem unes ponències de màxima actualitat impartides per prestigiosos magistrats, catedràtics, professors i experts dels diversos àmbits que es tractaran
Fruit d’aquesta voluntat, enguany celebrem una nova edició de les Jornades de Dret del Treball i de la Seguretat Social, l’activitat formativa més destacada del nostre Col·legi, però ho farem d’una manera diferent. Com sempre, i sota la inestimable direcció de l’Excma. Sra. Rosa M. Virolés, magistrada del Tribunal Suprem i presidenta de la Sala Quarta, tindrem unes ponències de màxima actualitat impartides per prestigiosos magistrats del Tribunal Constitucional, del Tribunal Suprem i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, així com per catedràtics, professors i experts dels diversos àmbits que es tractaran. Aquesta nova edició de les jornades, convertides ja en un punt de trobada per als graduats socials i professionals del Dret del Treball d’arreu, canvien però d’ubicació. Enguany doncs, traslladem aquesta acció formativa a unes noves instal·lacions de la ciutat de Tarragona que esperem que siguin del vostre grat.
A nivell de continguts, les Jornades han estat dissenyades de nou, per donar resposta a les qüestions de màxima actualitat sobre la nova normativa i la jurisprudència d’interès per als professionals del sector. En aquest programa, podeu consultar el detall dels continguts que s’han preparat per als dos dies que dura aquesta activitat. Des del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, desitgem que us semblin d’interès i que participeu en aquesta renovada, però com sempre, enriquidora activitat col·legial.

Jaume Francesch Garcés
President de l’Il·lustre Col·legi de Graduats Socials de Tarragona
Back to Top